Padeltränare - Skellefteå

 

Vi utökar tränarstaben och söker nu ytterligare en engagerad padeltränare! Här erbjuds du ett varierande jobb med fast lön, låter det intressant?

Vi erbjuder

Som Padeltränare hos oss på Norrland Padel ansvarar du för att planera och genomföra träningstillfällen anpassade efter spelarnas önskan och mål. Deltagarna du tränar kan vara barn, ungdomar och vuxna, allt från nya till avancerade spelare. 

I dina arbetsuppgifter ingår även att tillsammans med dina kollegor se till att hallen är i bra skick samt ägna viss tid i receptionen och shoppen. Utöver det ger vi alla möjligheter till kreativitet och här får du anordna camps eller andra event.

Tjänsten är en heltidstjänst med fast lön och resor till våra andra anläggningar kommer att förekomma!

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att utbilda, inspirera och motivera andra. Som person vet vi att du är flexibel, serviceinriktad och pedagogisk, samt att du trivs med varierande arbetsuppgifter.

Hos oss är en godkänd padeltränar-utbildning ett krav, medan tidigare erfarenhet av träning av barn/ungdomar och/eller vuxna är meriterande. Då vi vill kunna erbjuda din kompetens på våra andra anläggningar är B-körkort ett måste.

Om företaget

Norrland Padel är grundat i Skellefteå och just nu en av regionens snabbast växande padelverksamheter. I dagsläget har vi totalt 12 banor i Skellefteå, 5 banor i lycksele samt hallar under uppbyggnad Vännäs och Sollefteå. 

Målet är att skapa moderna padelhallar där vi kan erbjuda skönt häng, i kombination med bästa tänkbara förutsättningar till Padel. Oavsett om du är nybörjare eller proffs, hos oss är alla välkomna, vi ses!

Har du frågor om tjänsten? 

Hör isåfall av dig till Britta Larsson, via mail britta@norrlandpadel.se eller via telefon på 0910- 216111

Om du vill söka tjänsten skickar du ett mail till britta@norrlandpadel.se och berättar vem du är.

 Ansökningarna hanteras löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!